Hvem vi er

Om morent

Morent - industriservice

MoRent blev grundlagt i år 2010 af Lars Morell og er en af de førende udbydere af industriel rengøring og vedligeholdelsestjenester til virksomheder inden for forskellige sektorer. Med et fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhed tilbyder MoRent skræddersyede løsninger til at imødekomme kundernes specifikke behov og krav. Virksomheden har et dedikeret team af 25+ erfarne medarbejdere, der har ekspertise inden for en bred vifte af industrielle rengøringsopgaver, herunder rengøring af produktionsfaciliteter og kedler.

Ved hjælp af avanceret udstyr og miljøvenlige blæsemidler sikrer MoRent en grundig og effektiv rengøring, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Udover industriel rengøring tilbyder MoRent også en række vedligeholdelsestjenester, herunder posefilterskift samt nedblæsning af elektrofiltresikring af optimal ydeevne og driftsikkerhed.

Med engagement i kvalitet, pålidelighed og stor kundetilfredshed er MoRent en pålidelig partner for virksomheder, der ønsker at opretholde en ren og sikker arbejdsplads samt optimere deres driftseffektivitet.

Klargøring til sandblæsning

Mød holdet

Profesionelle medarbejdere

Niels Nielsen

Titel her

Sanne Thomsen

Titel her

Christian Ruud

Titel her

Lone Villumsen

Titel her

Jane Hansen

Titel her

Thomas Lund

Titel her

Lone Villumsen

Titel her

Niels Nielsen

Titel her